Un fel de FAQs

Fiindca pot sa vad ce a cautat pe gugl lumea care a nimerit la mine pe blog, am incercat sa fac o statistica sumara. Si am zis sa dau publicitatii clasamentul celor mai interesante intrebari sau subiecte si al celor mai frecvente.

 salata verde, cultivare salata (11 intrari) – https://teribilisimo.wordpress.com/2007/12/04/cultivare-salata-verde/   m-a mancat undeva sa ii scriu un articol primului care a intrebat, acum mai cauta si altii

program de scris/citit/sters cd/dvd (9 intrari) – pai… Nero, Media Player, Power DVD, iar pentru vazut filme DivX si Xvid – ffdShow sau ffdShow Tryouts parca era pt vista.

antena satelit si intrebari despre sateliti (12 intrari) – nu stiu de unde se cumpara antene satelit, nu stiu codul satelitilor militari cu care poti urmari persoane in timp real, nu stiu ce canale se prind pe satelit. Am Dolce si atat. Si nici nu ma uit la televizor!

cifre arabe (4 intrari) – cifrele arabe nu arata ca cifrele europene. Iar ce stim noi ca sunt arabe, nu sunt arabe. Arabii le zic cifre indiene. Iar indienii nu stiu cum le zic. Link catre un keypad de telefon cu cifre arabe: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:EgyptphoneKeypad.jpg si aici toata povestea cu de ce se numesc cifrele arabe cifre arabe (in engleza): http://en.wikipedia.org/wiki/Arabic_numerals

de ce nu mananca arabii carne de porc (2 intrari) – in principiu nici ei nu stiu. Asa le-a spus profetul, cred. Daca ii intrebi de ce iti spun ca nu le permite religia, mai departe habar nu au. De ce nu le permite religia? Se speculeaza cum ca porcul ar fi fost greu de pastrat pe caldurile lor si s-ar fi stricat repede, pe vremea profetului, cand nu aveau frigidere si aer conditionat. Nu stiu daca asa-i, nici eu nu stiu de ce nu mananca porc. E bun… In schimb stiu de ce nu mananca indienii hindu vaca – fiindca e sacra in religia lor.

cum se repara cuptorul cu microunde (1) – 0.O !!! aaa… nu stiu… daca nu merge dupa ce il bagi in priza si ii dai doi pumni in cap, trebuie clar dus la reparat.
cum se prepara piftia (2) – stiu doar cum se da aroma de pisica la piftie. Dar aveti nevoie de ajutor la spalat pisica apoi.
cum repar piftia (1) – asta cred ca era cel care voia sa repare cuptorul cu microunde si sa prepare piftia in acelasi timp si pan’ la urma a reparat piftia….

updatez pe masura ce vin.

1 Comment »

  1. 1
    KillerINC Says:

    hahahahaha …. da` te cauta lumea pe gugal , nu se incurca


RSS Feed for this entry

Lasă un comentariu