Poze Herculane

Am impartit pozele in doua categorii – cladiri si peisaje.

Herculane, dupa cum am aflat, e un orasel, cu blocuri, case, scoala si locuitori. Dupa ce treci de orasel urmeaza partea de statiune cu hoteluri mamut comuniste, de sute si sute de camere, si pensiuni, si hoteluri mai mici, si in care se construiesc noi pensiuni si se renoveaza altele. Dupa ce treci si de astea, daca mai mergi un pic, ajungi in statiunea veche, cea cu cladiri superbe, dar fara geamuri si cu tencuiala cazuta, cu acoperisuri prabusite si caramizi abia prinse. Mai sunt cateva cladiri inca ingrijite, putine, unul e Hotelul/Centrul de tratament… aaa… cred ca Cerna ii zice, ca riul. Si altul e hotelul Ferdinand care era plin de masini in fatza, deci evident locuit. 🙂 Oricum, partea de oras si partea de hoteluri comuniste nu mi-au creat nici un interes, asa ca pozele cu cladiri sunt, cum probabil va asteptati, din partea de statiune veche si darimata. Doar cateva aici, restul pe photobucket.

Fiindca postul asta are multe poze, am decis sa nu-l afisez intreg ca sa nu incarc pagina principala, deci click pe „Read More” pentru restul articolului…

Cum ziceam, mai multe poze cu cladiri din Herculane gasiti aici. Acum sa pun cateva peisaje, dar tot asa, doar 4-5-10 poze, restul tot acolo le gasiti, pe photobucket.

 

Reclame

2 Comments »

  1. 1
    teribilisimo Says:

    PS: asa-i ca e sexy Hercule ala de bronz? 😛

  2. 2
    dan Says:

    fain fotoreportaj, pacat ca la herculane e asa ruina


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: