Cand cade curentul…

Stau pe intuneric si scriu. N-am curent. M-am gandit ca n-am mai scris de mult si ar trebui sa mai leg doua cuvinte si pe aici.

A inflorit teiul de sub balcon. De altfel stateam acum 5 minute si respiram adinc aplecata pe balcon. Flori de tei si cartofi prajiti. Mirosuri placute amindoua, in feluri diferite.

Pixica e pe biblioteca. Era acolo de vreo jumatate de ora si am uitat de ea. Nu zicea nici pis. Poate dormea. A trezit-o linistea brusca. Pina nu se opreste curentul nici nu-ti dai seama cat zgomot fac toate chestiile. Azi dimineata faceam clatite si aveam hota pornita. Pina a inceput sa dea rateuri o priza (nu ma puneti sa va povestesc cum sta reteaua electrica in garsoniera noastra, ca o sa aveti cosmaruri). Cand am oprit hota am fost amandoi uimiti ce bine ne auzeam: nici nu mai era nevoie sa strigam unul la altul 🙂

Sunetele astea… Pe la 7, aproape in fiecare dimineata, o masina incepe sa tzipe dupa proprietar. Numa’ ca proprietarul are somnul greu si daca nu suna alarma aia… Si cum strada asta e linistita de obicei, e cu atit mai mare contrastul cu linistea dinainte. Aproape in fiecare dimineata imi zic „maine ma duc sa vad care e!”

Nu pare sa revina curentul. Sa tot fie 10 minute de cand s-a stins lumina…

Ah, la secunda. Doar ce-am scris rindul de mai sus si a revenit. Trebuia sa ma gandesc mai inainte ca trebuie sa revina curentul, nu sa astept atit. Sa fie asa de usor? Ia stati, sa incerc cu altceva… Ceva simplu… Nu ma pot hotari, sa ma gandesc la un iaht pe mediterana sau la o vacanta linga niste palmieri?

Ma duc sa mai respir niste flori de tei cu cartofi prajiti. Va anunt daca reusesc sa ma concentrez destul cat sa apara biletele de vacanta 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: