Lonesome George

Azi e, am aflat si eu, sfintul Gheorghe. Nu e nici o noutate, stiu, si voi stiti ca e sfintul Gheorghe si aveti si voi prieteni George sau Georgiana sau alte forme de gheorghi, sau sunteti chiar voi niste gheorghi si va sarbatoriti numele (La multi ani!, in cazul asta), dar eu voiam sa va povestesc despre cel mai singur George de pe pamint.

George e ultima testoasa cunoscuta din subspecia lui. Are cam 80 de ani si e in floarea virstei, dar se simte tare singur si are nevoie de cat mai multi prieteni carora sa se plinga ca nu isi gaseste si el o iubita. Asa ca acum, de ziua lui, trebuie sa va concentrati si sa-i trimiteti ganduri bune pina in Galapagos, insula Pinta. A, aveti grija, cand i le trimiteti, Pinta e mai la nord, da? Sa nu ajunga pe alte insule, ca George e cam deprimat si ursuz, mai ales de ziua lui, si nu are chef de vizite. Nici de cadouri. El vrea o iubita!

Lonesome George, relaxandu-se in insula Pinta

Lonesome George, relaxandu-se in insula Pinta

ABOOORT! ABOOORT!!!
LATER EDIT: George nu mai sta in insula Pinta, fiindca era prea singur si deprimat. S-a mutat doua insule mai jos, in Santa Cruz, unde isi petrece timpul mestecand iarba cu alti burlaci si fluierand dupa fete, dar tot n-a gasit nici o frumusica de Pinta. Inca mai spera. Trimiteti gandurile bune spre Lonesome George in Santa Cruz, da? La Charles Darwin Research Station.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: