Pasion de Buena Vista

Cubanezi in concert. Din motive evidente nu pot sa spun muzica cubaneza, decat daca e o cacofonie acceptata. Altfel, as putea sa spun muzica cantata de cubanezi. De-aia am zis ca e concert cu cubanezi. Adica cubanezi in concert. 😛

Acum ca am reusit sa fac toate cacofoniile de care-s capabila in cinci fraze, pot sa va spun ca ma duc sa ascult muzica si ca suna bine. Ieri mi-am comandat biletele pe myTicket.ro si azi deja m-a sunat curierul sa mi le dea, ceea ce e o bila alba pentru myticket, in agenda mea. O alta mare bila alba e ca pot sa cumpar de la ei biletele la majoritatea evenimentelor muzicale din tara fara prea mare efort, platind online, si imi convine asa. Mi-am luat bilete la Madonna tot de la ei.

Nici nu-s eu asa mare consumatoare de muzica live, asa ca nu stiu daca sunt concerte pe care nu le acopera, dar la ce am vrut eu sa merg, au avut. La Madonna nici macar nu voiam asa tare… dar toata lumea mi-a zis „du-te, ca face show super”. Pe de alta parte, toata lumea care mi-a zis du-te nu si-a luat bilete. Doar eu.

Si nici nu le-am primit inca. Spre deosebire de astea de la Pasion de Buena Vista pe care le-am comandat ieri si le primesc azi, alea la Madonna intarzie „pina la 21 de zile lucratoare, din cauza cererii foarte mari”, ca sa citez aproximativ mailul de la myTicket. Cat pe ce sa cred ca nu le mai primesc deloc, dupa cum incepusera mailul: „Stimate client MyTicket, Din cauza numarului mare de comenzi primite pentru concertul Madonna – Sticky and Sweet Tour 2009, care va avea loc in Parcul Izvor in data de…”

Nu vrusesem eu asa de mult sa merg, dar acum ca aveam senzatia ca nu-mi mai dau biletele, deja devenea vital sa merg. Nu se poate sa nu merg! E musai! Cum imi puteti face asa ceva?!  Bine ca am citit mai departe si mi-am linistit inima zbuciumata: „termenul de livrare al comenzilor va fi cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare”. Oamenii erau dragutzi si imi explicau de ce intarzie livrarea, si eu era cat pe ce sa inteleg ca nu mi le mai dau.

Eh, ceea ce voiam sa va spun de fapt este ca ma duc sa ascult un grup de cubanezi cantand. mai merge cineva la cubanezi? La sala palatului pe 7 aprilie, intr-o marti, la ora 20:00.

Reclame

4 Comments »

 1. 1
  Roxana Says:

  Pick me! Pick me! Adica.. as veni si eu…

 2. 2
  daniela Says:

  si eu ma gandeam, ma invarteam …

  da’ cat e biletu ? sa vad daca ma tine buzunarul.

  am patit-o la nu-stu-ce-concert ca era aproape 2 bulioane @-) nu am vrut chiar atat de mult sa merg, dovada ca am si uitat cine era.

 3. 3
  teribilisimo Says:

  pai si asta e intre 70 de lei si 2 bulioane de-alea. depinde unde stai in sala. Eu stau in sectorul D.

  sectoarele si preturile aici:

  http://www.myticket.ro/ro/bilete/131/detaliilocatie/pasion-de-buena-vista.html#biletemyticket

 4. 4
  razvan Says:

  nu mai am cum sa merg,dau 2 bilete in sectorul A cu 250 lei amandoua…
  0761790686….


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: