Job la BNR – Importanta studiilor de specialitate

Astazi am vazut un anunt de angajare cum nu se poate mai interesant. Ofertantul slujbei este BNR, adica Banca Nationala a Romaniei. Suna bine, sa poti trece in CV ca ai lucrat pentru BNR, nu? Asa ca m-am uitat pe anunt, sa vad care-s conditiile:

– limba romana, o cunosc, suntem prietene vechi. +1
– abilitati de comunicare, am. +1
– vechime in activitate pe un post similar cel putin 3 ani, hmmm… -1
– disponibilitate de lucru in echipa si spirit de initiativa, bifat. +1
– capacitatea de a lucra in conditii de stres, asta cred ca trebuie testata asiduu. Pentru moment as zice da, dar cine stie ce stres e la BNR? Doar e responsabilitate mare… hai sa-mi dau un +0,5 acolo
– apt de munca, dovedit cu adeverinta medicala, se face. +1

Mai sunt ele cateva cerinte, dar in mare stau destul de bine, la ele, studiile as putea zice chiar +2, ca cer generale sau medii, numai cu vechimea si calificarea nu prea ma potrivesc. Si astea-s importante, nu? Nu pot sa scriu in CV ca am, ca ma verifica. Uite care-s probele:

– interviu preliminar – tocmai sa vada asa, din ochi, daca n-am scris eu aiurea in cv ca am vechime de 3 ani, si sa vada ce e cu abilitatile alea de comunicare, sunt convinsa.
– testare psihologica – pai na, lasa orice sarit de pe fix sa se angajeze la BNR? Responsabilitate mare, slujba serioasa, nu intra asa, oricine.
– test profesional practic – cu nota minima 7. Daca treci de psihologic, te descurci si la asta. 😛
– interviu socio-profesional – aici e aici. Ai trecut tu testul, dar acum te iau la teorie si devine complicat. Dau ei bibliografie, dar degeaba, aia 3 ani de vechime, studiile de specialitate si calificarile tot iti trebuie.

Asa ca, dragilor, eu nu candidez oricum, ca e responsabilitate mare, se lucreaza sub stres si si-asa nu corespund conditiilor, dar poate vreti sa va schimbati voi locul de munca? Suna bine sa le spui prietenilor ca lucrezi la BNR – „prieten bun cu Isarescu, ce, nu stiati? eu il consiliez cand sa mai tinem euro in friu… Sa vedeti ce politici monetare coc la foc marunt, de le lasa gura apa alora din conducere. Cum are cineva nevoie de o idee calda, un strudel cu infuzie monetara, un covrig de pus in coada cainilor de prin jur, la mine vine.”
Link catre anuntul BNR pe poza:

Job BNR

Job BNR

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: