Concertul Kylie Minogue

Concertul in sine a fost total neprogramat pentru noi doi. Si cam totul s-a petrecut pe ultima suta – ba, ce spun eu, pe ultimii 10 metri. 🙂 Intr-un fel… ne-am pomenit si noi pe-acolo. Ca sa va spun povestea de la capat, am sa incep cu dimineata – care e un fel de-a spune, fiindca ne-am trezit pe la 2 dupa-amiaza.

Ca tot omul dupa somn, eu deschid frigiderul, iar umf deschide mailul. In frigider era un peisaj dezolant – nimic de mincare. Pe mail surpriza insa: un coleg de-si luase bilete la concert ne spunea sa ne ducem noi, ca el nu e in dubai si nu are cum sa se duca. Bun, zic, mergem! A… ce concert? Kylie. Cand? Pai… diseara! Aha, si biletele? Sunt platite, dar trebuie luate de undeva – nu stiu de unde. Unde e concertul? Undeva in Dubai sau Abu Dhabi.

Pai la ce e bun internetul decat la chestii din astea? Hai sa vedem unde canta Kylie. Dupa 5 minute aflasem: Dubai Festival City. Aflasem si unde trebuie sa sunam ca sa vedem cum ne luam biletele, singura problema era ca vineri (weekendul prin partile astea este vineri si simbata) nu raspundea nimeni la telefon. Mai erau cam 3 ore pina cand incepea sa se intre la concert, asa ca l-am pus pe omul cu bieltele sa caute daca nu cumva primise detalii mai precise cand le cumparase si ne-am dus sa luam micul dejun, pe la ora 15:00.

Ne-am mai lalait la o cafea, am printat foaia cu comanda de bilete, ca s-o avem la noi, ne-am dus in mall la un alt magazin de unde s-ar fi putut cumpara biletele, sa vedem daca le putem ridica de la ei (nu, bineinteles), si cum n-a sunat pina la 6, am intrat la un film. De desene animate: Igor. Dragut. Nu l-am vazut pina la capat, ca pe la 19:10 primim telefon: biletele se ridicau de la poarta de intrare la concert, intre orele 10:00 si 19:00. Pai… e 19:10 si Festival City e cam la o ora de drum. Mergem? Hai! 🙂

Si am ajuns, am ocolit parcarea de 3 ori, am gasit loc, am urcat, am gasit intrarea, si acolo am gasit doua cozi monumentale cu oameni care aveau aceeasi hartiuta ca si noi si care-si ridicau biletele de la ghiseu. Hihi, deci ajungem la concert pina la urma. Aveam bilete VIP, asa ca la urmatoarele cozi monumentale dupa ce am luat biletele, a trebuit sa preschimbam biletele in bratari galbene, pentru a putea intra in zona neagra. Interesante coduri de culori. A mai trebuit si sa las aparatul la intrare. 😦 Bummer.

Am stat apoi la cea mai inceata coada dintre toate, cea la voucherele cu care puteai sa-ti cumperi suc si apa. Si cum le-am luat si pe alea, cum a inceput concertul. Pozele care urmeaza sunt facute cu telefonul, asa ca nu comentati calitatea…

A, si nu au fost artificii. Ca m-a intrebat mama – am vazut artificiile? Nu. Fusesera la deschiderea hotelului Atlantis, cu o seara inainte. Cred ca ma duc sa vad si hotelul zilele astea. Macar la ala o sa am aparatul foto cu mine, sa fac poze frumoase.

Mare pe ecran si mica de tot pe scena. O vedeti?

Mare pe ecran si mica de tot pe scena. O vedeti?

)

N-aveam zoom. Si era ditamai scena. 🙂

Asa ca am pozat si eu ecranul mare de deasupra

Asa ca am pozat si eu ecranul mare de deasupra

)

Fiinta din lumina pura e kylie 🙂

Tot pe ecran se vede mai bine...

Tot pe ecran se vede mai bine...

Din pacate am pozat numai partea de sus. Era imbracata in majoreta...

Din pacate am pozat numai partea de sus. Era imbracata in majoreta...

si-a tot schimbat tinutele cat a tinut concertul, vreo doua ore

si-a tot schimbat tinutele cat a tinut concertul, vreo doua ore

Si gata cu pozele.

Si gata cu pozele.

3 Comments »

  1. 1
    Gabitza Says:

    Frumos, asteptam continuarea povestilor de vacanta.

    Am vazut la TV artificiile, naucitoare!

  2. 2
    sofia Says:

    Dia, unde ai disparut?
    Esti tot la piscinica
    ?

  3. 3
    sofia Says:

    Hei ,mie mi-e dor de tine!


RSS Feed for this entry

Lasă un comentariu