telefonul mobil – jucarie de ros

Recent mi-a ros pixica adaptorul de la laptop. De fapt cablul de la adaptor. Si ma gandeam… ce ar putea egala aceastra isprava maiastra? Ei bine cateii au venit si ei cu varianta lor. Se pare ca e concurs.

Tocmai m-a sunat mama, sa ma anunte ca i-au mincat telefonul mobil. M-a sunat de pe alt telefon, nu de pe ala, evident. 🙂

Iese din casa si se duce sa-si ia telefonul de unde-l lasa de obicei, numai ca nu e. Cauta prin jur, unde sa fie? Nicaieri! Sigur il lasase acolo. Iar pina acum Cedric si Zuza nu-i dadusera nici o atentie. De ce ar fi avut azi ceva cu el? Pentru ca azi se plictisera de jucariile lor si au vrut una noua, simplu.

Pina la urma s-a hotarit sa sune pe numarul ei. A rasuflat usurata: nici unul dintre catei nu suna! Si mai bine: totusi suna undeva in curte. Urmarind firul, sau bine, melodia, ca in fluierasul fermecat, a ajuns la magazia de la poarta, numai ca telefonul nu era nicaieri. Suna de undeva, dar… de unde? Inauntru in magazie, ar fi parut, dar nu era acolo.

Era ingropat, sub magazie 😀 Ros de Cedric, recuperat de Zuza si ingropat pentru folosire indelungata. 🙂 Desi nu mai e utilizabil, cel putin inca suna. Telefon fiabil, ce pot sa zic? 😛

Egalitate in meciul dintre pixica si catei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: