Pinguinii mici de congo si previziunile lor astrale

Am vazut si azi si ieri si alalteieri in statusul Memetului ca se tot leaga de Pinguinii de Congo si-i face mici. Ce-i drept, nu inteleg de unde atita obraznicie pe el, sa se ia tocmai de Pinguinii de Congo, pe care daca-i superi, e fapt cunoscut, iti merge rau 4 zile la rind si te si ploua urmatoarele 2 saptamani cand mergi cu bicicleta. Dar daca el se simte in putere… si vrea sa se puna rau cu ei… ce pot eu sa zic?

Uite ieri de pilda, scria ca Pinguinii mici de Congo vad in ascendentul astral ca el n-ar avea ce cauta in viata lui. Pai si normal, dupa ce cu o zi inainte ii facuse „mici de stat”. Mici de stat dar mari la previziuni astrale, chiar el recunoaste. S-au suparat pingunii si, cum chiar sunt maestri in previziuni astrale, i-au citit diagrama si i-au facut o predictie sa se sature: cand o vrea sa se intoarca de la munte cu bicicleta o sa-l doara picioarele si o sa-l mai stropeasca si un nene cu un logan albastru, pe drum. Si ca sa se razbune, acum spune in statusul lui de YM ca stau pingunii aliniati in forma de concert metallica. Asta pare a fi un razboi deschis intre el si Pinguinii de Congo.

Treaba ca n-ar prea avea ce cauta Memetul (Memetul, Animaloo sau Bobu, ca doar e o trinitate in sine) in viata proprie mi se pare o chestie demonstrata deja. De altfel am si o poza care arata clar ca Memetul nici macar nu este el. L-am prins fara masca. Iata-l:

Bobu.. sau nu?

Bobu.. sau nu?

Asa-i ca seamana cu un Pinguin de Congo? Se si imbraca precum ei. Cred ca de-aia si are ceva cu ei si-i tot face mici si pitici. Nu sunt ei cei mai inalti pinguini, dar se simt jigniti cand comentezi inaltimea lor redusa, asa ca cel mai bine te abtii cand e un pinguin de congo pe linga tine. Nu ca as vorbi rau de ei in general, cand nu sunt pe linga mine… Cum sa spun.. de pinguini numai de bine!

Stiti cum arata un Pinguin de Congo, nu? Cum adica nu exista? Cine a zis ca nu exista? A cui era vocea asta? Auzi cultura generala! Sigur ca exista Pinguinii de Congo. Originari din nordul Europei, acum cateva sute de ani, cand s-a facut frig la ei acasa, s-au mutat pe linga Brazaville pe acolo, mai la nord un pic. Au trecut in migrarea lor sudica prin Scotia si au lasat acolo obiceiuri si obiecte culturale care acum sunt atribuite scotienilor, cum ar fi kiltul, sau cimpoiul. Sunt o rasa cultural-artistic dezvoltata si nici macar nu-s pe cale de disparitie. Sunt bine mersi.. in Congo. Uite si o poza:

Pinguinul de Congo

Pinguinul de Congo pe zapada artificiala traditionala

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: