Tango!

Aseara la dans n-am mai facut vals. Desi ar fi trebuit. Dar vom face cateva lectii in plus, cu profesorul, ca sa fim pregatiti, asa ca sper ca nu e important ca n-am facut o ora. Mai sunt cateva lectii ramase si trebuie sa dansam frumos, ca vreau sa dansam o melodie intreaga, nu jumatate de minut pana sa vina toata lumea pe ring sa danseze cu noi. Deci va trebui sa fim si in stare sa dansam o melodie intreaga… Apropo, cred ca am gasit melodia. Mai trebuie sa o asculte si umf, dar cred ca asta e. Pentru moment e secret. Va spun cand sunt sigura ca asta ramane.

Asa, si ziceam ca n-a fost muzica de vals aseara. Doar tango, si mai apoi cha-cha. Asa ca, n-am avut de ales si am invatat primii doi pasi de tango. Si ne-a placut teribil. Era ca o jucarie noua. Ii incepeam din nou cand ne incurcam, ne opream la jumatate sa vedem cum vin pasii acum si de ce n-avem loc sa-i facem, terminam si o luam de la capat. Am ajuns la concluzia ca ne place tango-ul, si ca vrem sa-l invatam. Chiar daca, din nefericire, la nunta nu-l vom dansa (mai ales fiindca in rochia de mireasa ar fi cumva imposibil). Dar lasa, vor mai fi si alte ocazii…. nu? Cine se casatoreste la anul? Sau, are cineva copii? Ca dam reprezentatii la nunti si botezuri! 😛 Mai raman mici amanunte de perfectionat pana atunci, anume sa invatam si restul pasilor si sa ii si legam cumva, eventual, si… poate sa ne miscam mai natural, dar astea sunt detalii.

Sa ne fi vazut insa la cha-cha! Suntem niste roboti tzopaitori. Adica umf e, eu sunt gratia intruchipata, bineinteles 😀 Asta fiindca pe mine nu ma vad. Numai pe el 😀 ghinionul lui, nu-i asa? Dar cine are nevoie de cha-cha? Si-asa ne-am dat seama ca daca ne pune cineva sa deosebim o samba de o rumba si de un cha-cha nu vom fi vreodata in stare, asa ca ce mai conteaza ca nu stim s-o dansam?! 😛

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: