un articol dragut despre pisici

Am dat peste un articol simpatic ce pare sa vrea sa bage in sperieti noii proprietari de pisici care se cred inca stapani pe situatie. Unde doarme pisica?

4 Comments »

  1. 1
    oana Says:

    majoritatea se aplica si la posesorii de catelusi dragalasi si cu figuri angelice. si al meu se agita noaptea la cel mai mic zgomot, si al meu sta cu placere pe hainele proaspat spalate si calcate, aranjate cu grija pe fotoliu pentru a doua zi (uneori isi aduce aminte ca propriul miros e cu mult mai frumos decat cel de rufe proaspete asa ca se si tavaleste putin prin ele), si al meu doarme de-a curmezisul in pat, sau doarme pe plapuma tragand-o de pe noi, si al meu doarme pe perna intinzandu-se si cucerind centimetru cu centimetru pana ajungi sa dormi pe un coltisor amarat de perna….

    dar, pentru ca sunt dragalasi si au ochii aia umezi, stralucitori si inocenti, ne lasam fraieriti de fiecare data. iti dai seama ce isi rad, in sinea lor, de noi????

  2. 2
    teribilisimo Says:

    Asa-i, fac animalutele astea ce vor din noi, si noua ni se pare grozav, pe deasupra 🙂 Iar cateii cu comportament semi-pisicesc, care dorm toata ziua, se vor alintati, vor in brate, si fac ochi dulci (doar ca nu miauna) sunt niste smecheri.
    Monstruletul meu, bestiutza, (catelul pe care l-am avut pana vara trecuta) era cam la fel. Imi aduc aminte cand eram mai mici si mai… ‘zburdalnici’, eu si frate-meu, ce dificultate era sa intram in casa dupa 11-12 seara, fiindca de obicei cum bagam cheia in broasca se trezea toata casa si probabil si vecinul de dedesubt cand incepea bestiuta sa latre.
    Si daca reuseam sa trecem de deschisul usii, fiecare pas pe hol era un test de echilibristica, ca se trezea la sunete pe care urechea umana nu le simte 🙂

  3. 3
    oana Says:

    da, dar cand se lipesc de tine si-i simti moi, pufosi si calzi, cand ii vezi ce prostuti si curiosi sunt la orice e nou prin casa sau pe-afara, cand ii vezi ce dragalas se joaca, cum te intampina cand vii acasa obosit, nervos si stresat, uiti somnul intrerupt so micile accidente de pe covor. si esti dispus sa le ierti orice (bineinteles, dupa ce te-ai burzuluit bine la ei)

    cica e o metoda sa afli cine te iubeste cu adevarat: inchizi in portbagaj sotia/sotul, soacra, un prieten bun si propriul caine, ii lasi acolo vreo ora si, cand deschizi, vezi cine se bucura sa te vada….

  4. 4

    Eu am un catel … as putea sa-i spun catel dar are comportament de pisica. In primul rand niciodata nu latra, am incercat sa il fac si nu am reusit sa-i „smulg” decat un scurt si timid „ham” pe saptamana. In rest toata ziua leneveste sub biroul meu si uneori incearca sa imi roada degetele. i-am cumparat de la magazin niste jucarii speciale pentru ros si cel mai mult ii plac acelea care se consuma cand sunt roase. Are o casuta de bureti si doarmne in ea … imediat cum l-am adus a intrat in casuta ca si cum ar fi obisnuit de o viata cu ea. il cheama Tommy si e foarte jucaus. Il scot de 3 ori afara la plimbare si el are grija sa nu raman timp indelungat in fata calculatorului … as putea spune ca prin natura lucrurilor „are grija” de ochii mei.


RSS Feed for this entry

Lasă un comentariu