Prinsea pe ouate

De ce zice toata lumea acum „leapsa”, iar atunci cand eram mica jucam numai „prinsea”, „atinselea” si alte actiuni concrete de-astea ? Si prinsea nu era asa simpla, era prinsea pe tari, pe marci de tigari, pe case, dar cea mai ciudata era prinsea pe ouate. Principiul e simplu, daca la aia pe tari trebuia sa spui o tara ca sa ingheti in loc si sa nu te poata prinde, la marcile de tigari o marca de tigari, evident, si inmarmureai acolo pana iti „dadea cineva viata”, la prinsea pe ouate trebuia sa zbieri „Ou!” si sa te asezi in pozitia de ouat inainte sa te atinga, si tot pana venea cineva sa-ti dea viata. Adica era un fel de prinsea cu galinacee. Toata lumea se oua pe acolo.

Acum e leapsa peste tot. De exemplu la Sofia pe blog, care cica mi-o da mie si eu ar urma s-o dau cuiva, dar cum habar nu am cine citeste blogul meu, o las si eu la liber, pe tejghea, s-o ia cine se nimereste, ca oricum nu stiu ce sa fac cu ea si nu-s decat 3 intrebari putin cam banale. Gresesc, 2 intrebari si o cerinta. Ce lipsa de imaginatie in ala de-a pornit leapsa asta! Cred ca era in pana de inspiratie.

O fi un fel de job, sa pornesti … cum zici la plural? lepsi? Oricum, asta intreaba cam asa:

Cat timp stau eu pe internet? Hmm.. cam 8-10 ore pe zi, depinde daca imi iau laptopul acasa sau il las la serviciu.

Care e cel mai interesant blog pe care-l citesc? Interesant asa, obiectiv? Sau subiectiv? Pot sa-ti spun care-mi place cel mai mult. The Wallflower Report.

Si atat. Acuma cica sa trimit leapsa mai departe. Io as trimite-o da’ uite-o ca nu pleaca.

Du-te dom’le, hai, valea! Fugi de-aci!

Nup, nu pleaca! Luati-o careva de pe capul meu!

Reclame

3 Comments »

 1. 1
  KillerINC Says:

  cum mai nu stii cine citeste ?

 2. […] o leapsa pe care am “primit-” , intr-un fel sau altul de la Diana . Care la randul ei cica a primit-o de la Sofia … Problema e ca Diana nu stie cine ii citeste […]

 3. 3
  sofia Says:

  Dia, mai scrie ceva, ca sa avem si noi ce sa ctitm? Cine vrei sa te citeasca daca nu e nimic scris…de ceva timp? Eu intru in ficecare zi la tine pe blog, da deja m-am plictisit e migrarea aia…..


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: