librariilehumanitas.ro

Oamenii astia sunt cretini. Cel putin aia care se ocupa de partea online.

Au site de vanzare de carti si nu pot cumpara de pe el aproape nimic, fiindca din lista de ‘best sellers’ ale lor sunt epuizate toate, iar din lista de ‘ultimele aparitii’ aproximativ jumatate, fix alea interesante. Cum sa ai site si sa nu ai carti, tu ca editura? Daca si ultimele aparitii s-au epuizat, cate carti scot pe editie? 150? Sau vor sa dea impresia ca ce scot ei se vinde ca painea calda si de-aia nu mai au nimic? A, si cartile ‘in pregatire’ lipsesc cu desavarsire. Desi e link catre ele, nu e nici una in baza de date.

Au doua site-uri, unul humanitas.ro si altul ala din titlul mesajului. Ca humanitas simplu doar prezinta in 2 vorba si 3 randuri cartile. Daca vrei sa cumperi, te duci la librariilehumanitas. No problem so far. dai click pe cumpara, te duce in pagina de home a siteului, nu direct pe carte, o mai cauti inca o data, doar nu te asteptai sa faca ei treaba asta pentru tine. Dar pe ala de descriere macar scria (uneori) cam ce format si (destul de rar) cate pagini are o carte. Pe ala de vanzare nu scrie niciunde.

Cine i-a invatat pe astia sa vanda online? Descrierea produsului e totul online. Daca nu imi zici si mie cate pagini are, ce format, niste comentarii despre, ceva, macar o transcriere a ultimii pagini, aia cu comentarii pozitive la adresa cartii, ba chiar o pagina-doua-trei din cartea insasi, cum fac Polirom, cum te astepti sa o cumpar?

Ma gandesc sa cumpar de la ei pe post de test, numai sa vad cum pot compara serviciile de prezentare foarte proaste de pe siteul de vanzare cu procesul de cumparare in sine. In cat timp ajunge comanda, cum vine, etc.

Dar pana acum Polirom e cu 5 clase peste, pentru cumparare online de carti.

Imi vine sa le scriu sa le spun cat de prost administreaza siteul, dar mai bine ma abtin, ca rezultatul nu va fi o analiza si imbunatatire a siteului ci o etichetare a mea ca bugger.

Reclame

1 Comment »

  1. 1
    radu Says:

    recomand totuşi e-noesis 🙂


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: